Kontaktiraj nas

Tel: + 86-531-68659682

Faks: + 86-531-68659682

Mob: +8615969789566

E-pošta: sales@fudengtrailer.com

Dodati: Soba 1009, Jedinica 2, No.6 Zgrada, Dinghao Plaza, No.44, Industrijski južni put, Zona visoke tehnologije, Jinan, Shandong, Kina

Dom > O nama

Profil kompanije:
Osnovano 1992. godine, više od 24 godine iskustva u proizvodnji prikolica za kamione. Izvozite oko 1.2000 prikolica na svet godišnje.
Mi smo kompanija specijalizovana za istraživanje, razvoj, proizvodnju i uvoz i izvoz kamiona, poznata u domaćim i stranim zemljama. Nudimo i kvalitetne i niske cijene prikolica za kupce širom svijeta.


Fabrika:

image001.jpg
Kina Shandong Fudeng automobile Co, Ltd je proizvođač i distributer specijaliziranih istraživanja, razvoja i proizvodnje poluprikolica. Kompanija se nalazi u provinciji Jinan, Shandong, sa pristupačnim transportnim pristupom.
Kao pouzdano preduzeće sa vitalnošću, potencijalom i sveobuhvatnom snagom, Fudeng uglavnom obezbeđuje masivnu prikolicu za cement, nisku prikolicu, rastezljivu poluprikolicu, odvojivu gusanicu, prikolicu za rezervoare za lož ulje, prikolicu za bitumensku tan, LPG / LNG / CNG cisterna prikolica za kontejnere, prikolica s ravnim platformama, prikolica za kostur, prikolica za odlaganje, kutija / teret / prikolica za ogradu, poluprikolica za prijevoz automobila, specijalna poluprikolica, glava traktora, prikolica za prijevoz drva / drva i dijelovi prikolice.
Dobro opremljeni objekti i odlična kontrola kvaliteta u svim fazama proizvodnje omogućavaju kompaniji Fudeng da postigne potpuno zadovoljstvo i pohvale od strane kupaca. Kompanija je dobila ISO, CE i CCC sertifikat sukcesivno u proteklih nekoliko godina. Kao rezultat visokokvalitetnih proizvoda i izvanrednog korisničkog servisa, Fudeng proizvodi su veoma cijenjeni na različitim tržištima širom svijeta; i kompanija je izgradila globalnu prodajnu mrežu u Aziji, Africi, Filipinima, Južnoj Americi i Bliskom Istoku.
Sa "First Quality, First Trust, i First Service" kao poslovnom filozofijom, Fudeng se posvećuje izgradnji win-win saradnje sa klijentima.
Fudeng insistira na profesionalnoj i toploj usluzi. E-mail će biti odgovoreno u roku od 7 sati. Tvrtka ima iskusnog i tehnološkog tima za prilagodbu najbolje proizvode za kupce prema zahtjevima strogo i da će napraviti kvalitetan tekst od proizvodnje svake prikolice dio do kraja cijele prikolice. Na e-poštu će se odgovoriti u roku od 8 sati.


Glavni proizvod:
Shandong Fudeng Automobile Co., Ltd Proizvodimo uglavnom rezervoar za gorivo / rezervoar za naftu / kemijsku tekućinu prikolica / ravnu poluprikolicu / šasiju poluprikolicu / bočni utovarivač kontejner / nisku prikolicu / odvojivu gooneck prikolicu / tešku nisku prikolicu / rasuti teret Prikolica za cement / suhi rasuti teret / LPG / LNG / CNG Prikolice za cisterne / Prikolice za cisterne CO2 / hidraulički modularna prikolica / proširiva poluprikolica / kraj poluprikolica / prikolica / bočna poluprikolica / bočni zid kamion s ravnom platformom.


Primjena proizvoda:
FUDENG Fabrika poluprikolica i kamiona Koristi evropsku tehnologiju u Kini i služi za ceo svet. Naše poluprikolice se koriste za drumski transport. i Pipes and etc.The Lowbed prikolice se koriste za transport velike opreme kao što su teška opterećenja, bageri, građevinske mašine, generatori, dizalice, karavani, tenkovi za vojsku i različite vrste velikih rudarskih mašina. i dizel i sumpornu kiselinu i razne hemijske tečnosti i sl.


Certifikat:
Kao član najboljeg proizvođača poluprikolica, Shandong Fudeng Automobile je specijaliziran za proizvodnju svih vrsta poluprikolica i dijelova prikolice. Sa iskusnim i tehnološkim timom, uvek pružamo najbolje rešenje za isporuku sa pravom cenom. U našoj tvornici imamo Odjel za nadzor kvalitete, a kvalitetni tekst od proizvodnje svakog dijela prikolice do kraja cijele prikolice. U 2009. godini dobijamo ISO & CCC certifikat; U 2016. smo dobili CE certifikat.

image003.jpg

Oprema za proizvodnju:
1. Podvodni plazma stroj je primijenjen na rezanje čelika, koji je precizniji od visokog plamena i nema deformacija.

image005.jpg


2. Napredna bočna zavarivanja i tehnologija podvodnog elektrolučnog zavarivanja čine tijelo spremnika čvrsto spojenim.

image007.jpg


3. Mi koristimo potpuno automatsku valjaonicu koja pruža dobro oblikovane cisterne.

image008.jpg


4. Glavno i tankersko tijelo su zavarene zajedno s izvrsnom tehnologijom i posebnim fluksom.

image009.jpg


5. Instalirana je kontrolna ploča u tijelo spremnika kako bi se smanjila inercijalna impakcija i osigurala sigurnost.

image010.jpg


6. Dva puta ćemo imati ubrizgavanje vode i ubrizgavanje ubrizgavača nakon što je sve završeno.

image011.jpg


Proizvodno tržište
Shandong Fudeng Automobile Co, Ltd glavno tržište prodaje u Aziji, Africi, Južnoj Americi i Bliskom Istoku. Sa trajnim kvalitetom, konkurentnom cijenom, pouzdanom postprodajnom uslugom, Fudeng prikolice uspješno je ušla u više od 50 zemalja i područja svijetu, kao što su: Argentina, Čile, Filipini, Vijetnam, Malezija, Tajland, Kenija, Liberija, Džibuti, Etiopija, Malavi, Uganda, Zimbabve, Zambija, Alžir, Gana, Bocvana, Pakistan itd.

Naša usluga
Proces kupovine

image012.png

Professional Team
Visoka kvaliteta

image014.png

Specijalizovani smo za proizvodnju poluprikolica više od 20 godina.


image016.png

U svakom dijagramu proizvodnje uvek vršimo testiranje kvaliteta

24 H Servis
Parts Support

image018.png

7 * 24 H servis pruža profesionalnu brzu reakciju.


image020.png

Nakon što ste kupili naše putnike, osigurat ćemo vam dijelove za prikolice sa 60% popusta.