Kontaktiraj nas

Tel: + 86-531-68659682

Faks: + 86-531-68659682

Mob: +8615969789566

E-pošta: sales@fudengtrailer.com

Dodati: Soba 1009, Jedinica 2, No.6 Zgrada, Dinghao Plaza, No.44, Industrijski južni put, Zona visoke tehnologije, Jinan, Shandong, Kina

Dom > O nama > profil kompanije

Profil kompanije:
Osnovano 1992. godine, više od 24 godine iskustva u proizvodnji prikolica za kamione. Izvozite oko 1.2000 prikolica na svet godišnje.
Mi smo kompanija specijalizovana za istraživanje, razvoj, proizvodnju i uvoz i izvoz kamiona, poznata u domaćim i stranim zemljama. Nudimo i kvalitetne i niske cijene prikolica za kupce širom svijeta.


Fabrika:  

image001.jpg
Kina Shandong Fudeng automobile Co, Ltd je proizvođač i distributer specijaliziranih istraživanja, razvoja i proizvodnje poluprikolica. Kompanija se nalazi u provinciji Jinan, Shandong, sa pristupačnim transportnim pristupom.
Kao pouzdano preduzeće sa vitalnošću, potencijalom i sveobuhvatnom snagom, Fudeng uglavnom obezbeđuje masivnu prikolicu za cement, nisku prikolicu, rastezljivu poluprikolicu, odvojivu gusanicu, prikolicu za rezervoare za lož ulje, prikolicu za bitumensku tan, LPG / LNG / CNG cisterna prikolica za kontejnere, prikolica s ravnim platformama, prikolica za kostur, prikolica za odlaganje, kutija / teret / prikolica za ogradu, poluprikolica za prijevoz automobila, specijalna poluprikolica, glava traktora, prikolica za prijevoz drva / drva i dijelovi prikolice.
Dobro opremljeni objekti i odlična kontrola kvaliteta u svim fazama proizvodnje omogućavaju kompaniji Fudeng da postigne potpuno zadovoljstvo i pohvale od strane kupaca. Kompanija je dobila ISO, CE i CCC sertifikat sukcesivno u proteklih nekoliko godina. Kao rezultat visokokvalitetnih proizvoda i izvanrednog korisničkog servisa, Fudeng proizvodi su veoma cijenjeni na različitim tržištima širom svijeta; i kompanija je izgradila globalnu prodajnu mrežu u Aziji, Africi, Filipinima, Južnoj Americi i Bliskom Istoku.
Sa “First Quality, First Trust, i First Service” kao poslovnom filozofijom, Fudeng se posvećuje izgradnji win-win saradnje sa klijentima.
Fudeng insistira na profesionalnoj i toploj usluzi. E-mail će biti odgovoreno u roku od 7 sati. Tvrtka ima iskusnog i tehnološkog tima za prilagodbu najbolje proizvode za kupce prema zahtjevima strogo i da će napraviti kvalitetan tekst od proizvodnje svake prikolice dio do kraja cijele prikolice. Na e-poštu će se odgovoriti u roku od 8 sati.

Glavni proizvod:
Shandong Fudeng Automobile Co., Ltd Proizvodimo uglavnom rezervoar za gorivo / rezervoar za naftu / kemijsku tekućinu prikolica / ravnu poluprikolicu / šasiju poluprikolicu / bočni utovarivač kontejner / nisku prikolicu / odvojivu gooneck prikolicu / tešku nisku prikolicu / rasuti teret Prikolica za cement / suhi rasuti teret / LPG / LNG / CNG Prikolice za cisterne / Prikolice za cisterne CO2 / hidraulički modularna prikolica / proširiva poluprikolica / kraj poluprikolica / prikolica / bočna poluprikolica / bočni zid kamion s ravnom platformom.


Primjena proizvoda:
FUDENG Fabrika poluprikolica i kamiona Koristi evropsku tehnologiju u Kini i služi za ceo svet. Naše poluprikolice se koriste za drumski transport. i Pipes and etc.The Lowbed prikolice se koriste za transport velike opreme kao što su teška opterećenja, bageri, građevinske mašine, generatori, dizalice, karavani, tenkovi za vojsku i različite vrste velikih rudarskih mašina. i dizel i sumpornu kiselinu i razne hemijske tečnosti i sl.